Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta maślano-orzechowego. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, wodę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 52 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Orzechowe Z Masłem, Ciasto Orzechowe Z Masłem, oraz Ciasto Orzechowe Z Masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotować lukier; przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus
2
W misce umieścić białą czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Zalać białą czekoladą wrzącą wodą; mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Odstawić i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Smar 3 (9") okrągłe cakepany; linia z papieru woskowego. Tłuszcz i papier woskowy mąki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
9
Mieszaj z małą prędkością po każdym dodaniu, aż do wymieszania.
10
Ubij białka z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złożyć na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
11
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
12
Piec w temperaturze 350 przez 20 do 22 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Rozłóż lukier maślano-orzechowy między warstwami oraz na wierzchu i bokach ciasta.