Ciasto Mardi Gras
Ciasto Mardi Gras może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 365 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 36 i kosztuje 49 centów za porcję. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz posmak masła, czystą wanilię, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 15%. Spróbuj Tort Mardi Gras Tie-Dye, Tort Mardi Gras King, oraz Tort Mardi Gras King dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Spryskaj dno i boki 16-calowej owalnej patelni i 13-calowej owalnej patelni sprayem do pieczenia z mąką.
Zrób ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i jaj. Dziel ciasto między patelniami.
Piec przez co najmniej 45 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta i ciasto wraca po dotknięciu lekko w środku. Fajne 10 minut. Uruchom nóż wokół boku patelni, aby poluzować ciasta; usuń z patelni do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki lukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszyste. Ubij w cukrze pudrze, 1 szklanka na raz, do pozostałych składników, aż do rozprzestrzenienia konsystencji. Nie przeginaj. Wymieszać w pożądanym kolorze żywności.
Na talerzu do serwowania umieść 16-calowe ciasto, zaokrągloną stroną w dół.
Posmarować lukrem. Wierzch z drugim ciastem, zaokrąglony bok do góry. Bok i wierzch ciasta z pozostałym lukrem.
Narysuj maskę. Użyłem kolorowanki do mojego konturu i wypełniłem ją małymi kropkami, użyłem okrągłej końcówki # 6 lub możesz zrobić gwiazdki. Dodałem obramowanie za pomocą okrągłej końcówki nr 10.