Ciasto Marchewkowo-Mandarynkowe
Ten przepis służy 15 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać marchewki, Golden Vanilla ciasto mix, zmielony cynamon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pig Pickin ' Cake (Ciasto Mandarynkowo-pomarańczowe z lukrem z bitej śmietany ananasowej), Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe, oraz Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką.
W średniej misce wymieszaj marchew i kokos z 3 łyżkami suchej mieszanki ciasta. W dużej misce, pokonać pozostałą mieszankę ciasta, olej, woda, cynamon, ziele angielskie, jajka i pomarańcze z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Wymieszać z marchewką i kokosem.
Piec 41 do 46 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W dużej misce, ubić ser śmietankowy na średniej prędkości, aż będzie gładki i kremowy. Wymieszać z lukrem, aż dobrze wymieszane.
Posypać orzechami pekan (lub top z dodatkowymi segmentami pomarańczy mandarynki tuż przed podaniem). Przechowywać w lodówce 30 minut przed podaniem. Przechowywać w lodówce.