Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 746 kalorii, 11g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Jeśli masz przygotować Patelnie, serek, zdjęcia diane cu & todd porter www.whiteonricecouple.com i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Ciasto Marchewkowe Z Lukrem Twarogowym, Ciasto marchewkowe z lukrem twarogowym, oraz Ciasto Marchewkowe Z Lukrem Twarogowym.
Instrukcje
1
Przesiać razem 2 szklanki mąki, sody oczyszczonej, proszku do pieczenia, cynamonu, gałki muszkatołowej i soli do miski do miksera wyposażonego w wiosło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Cukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj cukier, olej, jajka, marchew, kokos, orzechy włoskie i rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Posypka W Kształcie Serca
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Krótkie Laski Cynamonu
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
3
Wymieszać aż do wymieszania. Nie przesadzaj. Ciasto podzielić równomiernie między dwie patelnie ciasto, i piec przez 50 minut lub aż wykałaczka włożona do ciasta wychodzi czysty. Ostudzić ciasto przez 5 minut; następnie użyć noża do masła, aby poluzować ciasto z boków patelni. Odwróć się na stojak chłodzący i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.Serek śmietankowy FROSTINGPhotos Diane cu & Todd Porter www.whiteonricecouple.com
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Porter
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
4
Aby uzyskać kremowy lukier z serem śmietankowym, połącz ser śmietankowy z masłem w mikserze wyposażonym w łopatkę i wymieszaj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowym
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać śmietanę i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
6
Dodać cukier i wanilię i ubić na kremową smooth.To mróz ciasto, przykryj wierzch jednej warstwy ciasta grubą warstwą lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
Cukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
7
Drugą warstwę ciasta umieścić na wierzchu, a resztę lukru wykorzystać do pokrycia wierzchu i boków całego ciasta. Lubię dodawać lukier tylko na wierzchu! W razie potrzeby użyj dekoratora ciasta z końcówką, która sprawia, że ładne wzory kwiatowe upiększyć górną część ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Skittles W Kształcie Kęsa
8
Posypać pokrojone migdały, posiekane orzechy pekan lub orzechy włoskie na górze, w razie potrzeby, na profesjonalnie wyglądające ciasto.@ Cristinacooks https://twitter.com/#! / CRISTINACOOKSFace book http://on.fb.me/mal0C4Oprah.com http://myown.oprah.com/search/index.html?q=critina%20ferrareFOODILY/cristinaferrare http://www.foodily.com/u/cristinaferrarecooks