Ciasto Makowe Bundt II

Ciasto Makowe Bundt II
Ciasto z makiem Bundt II może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 331 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 66 centów za porcję. Mieszanka jaj, maku, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 21%. Podobne przepisy to Ciasto Z Makiem Bundt, Ciasto Z Makiem Bundt, oraz Makowy Tort Szyfonowy Bundt.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Smar i cukier 10-calowa patelnia Bundt.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, połączyć ciasto mix, olej, śmietana, mak i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakowiecMakowiec
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Ciasto MixCiasto Mix
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać na gładką masę. Ubić jajka po kolei.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn