Ciasto Kukurydziane Truskawkowe

Ciasto z mąką kukurydzianą może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, jogurt, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Podobne przepisy to Truskawkowo-Pomarańczowe Ciasto Kukurydziane, Bezglutenowy miodowy placek kukurydziany z kompot truskawkowy + MIODOWA bita śmietana, oraz Świeże Truskawkowe Placki Kukurydziane.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9 calowy Okrągły patelnia ciasto. Mąkę kukurydzianą, mąkę, sól i proszek do pieczenia przesiać, odstawić.
W średniej misce, śmietana razem masło i cukier. Ubić jajka, po jednym na raz, następnie wymieszać z wanilią.
Dodać suche składniki na przemian z jogurtem, mieszając po każdym dodaniu. Na koniec złóż truskawki.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec przez 45 do 50 minut w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka lub nóż włożony, wyjdzie czysty. Ostudzić ciasto na patelni na stojaku z drutu przez 30 minut, a następnie odwrócić na talerz do serwowania.
Podawać z lodami lub bitą śmietaną.