Ciasto Krokietowe

Ciasto Krokietowe
Ciasto z krokietem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 136 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 36. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz kubański chleb, bochenki chleba, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Spróbuj Krokiet Z Tuńczykiem, Korokke mamy (krokiet), oraz Kremowy Krokiet Krabowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Trim skorupę z białego chleba; odrzucić skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały ChlebBiały Chleb
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
2
Umieścić chleb w dużej misce do mieszania. Przykryć wodą; odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Spuścić wodę i wycisnąć nadmiar wody z chleba; powrót chleb do dużej miski do mieszania. Wymieszać do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Umieść kubański chleb w pojemniku elektrycznego blendera, kilka kromek na raz; przetwarzaj, aż bułka tarta będzie w porządku. Powtórz procedurę z pozostałym tostowym chlebem kubańskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać bułkę tartą, paprykę, w razie potrzeby, i sól do białego chleba, mieszając do miękkiego ciasta formy. Przykryć i przechowywać w lodówce ciasto, aż będzie gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Biały ChlebBiały Chleb
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Uwaga: 4 1/4 szklanki drobnej suchej bułki tartej można zastąpić 1-funtowym bochenkiem kubańskiego chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Cienko Pokrojonych Młodych I Delikatnych łodyg Selera1/4 Szklanki Cienko Pokrojonych Młodych I Delikatnych łodyg Selera
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia3
Magazyn