Ciasto kokosowe z malinowym nadzieniem

Ciasto kokosowe z malinowym nadzieniem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta kokosowego z nadzieniem malinowym. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 284 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ekstrakt z wanilii, mąkę tortową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto kokosowe Throwdown z nadzieniem kokosowym i kremem z masła kokosowego, Honor: Ciasto kokosowe z nadzieniem z kremu kokosowego i kremem z serka śmietankowego, oraz Tosty Ciasto kokosowe z nadzieniem kokosowym i kremem maślanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować nadzienie, połącz maliny, 1/3 szklanki cukru, 2 łyżki wody i 1/8 łyżeczki soli w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotuj na średnim ogniu 5 minut, często mieszając, aż jagody się rozpadną.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
JagodyJagody
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Połączyć skrobię kukurydzianą i Likier; mieszać trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
LikierLikier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dodać mieszankę skrobi kukurydzianej do mieszanki malin, mieszając trzepaczką; powrócić do wrzenia. Gotować 1 minutę lub do bardzo grubego, stale mieszając. Mieszanka łyżka do miski; przykryć i przechowywać w lodówce aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MalinyMaliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Aby przygotować ciasto, pokryj 3 (8-calowe) okrągłe metalowe patelnie do ciast sprayem do pieczenia, a dna patelni wyłożyć papierem woskowym. Pokryć papier woskowy sprayem do pieczenia; odstawić przygotowane patelnie na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
6
Zważyć lub lekko łyżką mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
7
W misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól, wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Umieść 1 1/4 szklanki cukru, olej, masło i wanilia w dużej misce. Ubić mikserem ze średnią prędkością przez 5 minut lub do puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Dodaj wodę kokosową; beat z małą prędkością 1 minutę lub aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda KokosowaWoda Kokosowa
10
Dodać mieszaninę mąki; pokonać z niską prędkością 1 minutę lub aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
11
6 białek umieścić w dużej, czystej misce. Ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż średnie szczyty utworzą się za pomocą czystych, suchych ubijaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Dodać 1/4 szklanki cukru, 1 łyżka stołowa na raz; pokonać 1 minutę. Wymieszać jedną czwartą mieszaniny białek jaj w ciasto; delikatnie złożyć pozostałą mieszaninę białek jaj. Podziel ciasto równomiernie między przygotowane Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
13
Piec w 350 przez 19 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
14
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
15
Aby przygotować lukier, umieść 3 białka i śmietanę z kamienia nazębnego w dużej misce; ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż średnie szczyty utworzą się za pomocą czystych, suchych ubijaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
16
Połączyć 1/2 szklanki cukru, 3 łyżki wody i 1/8 łyżeczki soli w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, bez mieszania, aż termometr candy zarejestruje 25
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
17
Mikserem na małej prędkości wlać gorący syrop cukrowy do cienkiego strumienia po stronie miski do mieszania. Stopniowo zwiększaj prędkość do wysokiej; pokonać 3 minuty lub aż gruby i chłodny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
18
Aby zmontować ciasto, umieść 1 warstwę ciasta na talerzu służącym; rozłóż połową nadzienia (około 1 szklanki), pozostawiając 1/2-calową granicę. Wierzch z kolejną warstwą ciasta i rozprowadzić z pozostałym nadzieniem, pozostawiając 1/2-calową granicę. Wierzch pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
19
Rozłóż lukier na wierzchu i bokach ciasta. Delikatnie wcisnąć płatki kokosowe na boki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
LukierLukier
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy

Składniki

2warzywo (np. szpinak)2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone2Spód: okruszki z herbatników grahammasło zmiękczonemasło zmiękczone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweuncje mąki kokosowej (np. Czerwony Młyn Boba) lub mąki tortowej (ouncje mąki kokosowej (np. Czerwony Młyn Boba) lub mąki tortowej (o4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweuncje mąki tortowej (ouncje mąki tortowej (o791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego3Spód: okruszki z herbatników grahamChambord (likier o smaku malinowym)Chambord (likier o smaku malinowym)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewoda kokosowa (np. Goya)woda kokosowa (np. Goya)3Spód: okruszki z herbatników grahammrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy0warzywo (np. szpinak)ciasto z masłem orzechowymciasto z masłem orzechowym3largesOpcjonalnie lody waniliowe o obniżonej zawartości tłuszczuOpcjonalnie lody waniliowe o obniżonej zawartości tłuszczu6largesOpcjonalnie lody waniliowe o obniżonej zawartości tłuszczuOpcjonalnie lody waniliowe o obniżonej zawartości tłuszczu340papryka habanerokufle świeże malinykufle świeże maliny0warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala1warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier podzielonycukier podzielony1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniesłodzone płatki kokosowe, tostyniesłodzone płatki kokosowe, tosty1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)2Spód: okruszki z herbatników graham1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego3Spód: okruszki z herbatników graham1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn