Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta kokosowego z nadzieniem malinowym. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 284 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ekstrakt z wanilii, mąkę tortową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto kokosowe Throwdown z nadzieniem kokosowym i kremem z masła kokosowego, Honor: Ciasto kokosowe z nadzieniem z kremu kokosowego i kremem z serka śmietankowego, oraz Tosty Ciasto kokosowe z nadzieniem kokosowym i kremem maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować nadzienie, połącz maliny, 1/3 szklanki cukru, 2 łyżki wody i 1/8 łyżeczki soli w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotuj na średnim ogniu 5 minut, często mieszając, aż jagody się rozpadną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny
Jagody
Cukier
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Połączyć skrobię kukurydzianą i Likier; mieszać trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Likier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Dodać mieszankę skrobi kukurydzianej do mieszanki malin, mieszając trzepaczką; powrócić do wrzenia. Gotować 1 minutę lub do bardzo grubego, stale mieszając. Mieszanka łyżka do miski; przykryć i przechowywać w lodówce aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Maliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
4
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Aby przygotować ciasto, pokryj 3 (8-calowe) okrągłe metalowe patelnie do ciast sprayem do pieczenia, a dna patelni wyłożyć papierem woskowym. Pokryć papier woskowy sprayem do pieczenia; odstawić przygotowane patelnie na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Woskowany
6
Zważyć lub lekko łyżką mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
7
W misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól, wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
8
Umieść 1 1/4 szklanki cukru, olej, masło i wanilia w dużej misce. Ubić mikserem ze średnią prędkością przez 5 minut lub do puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Masło
Cukier
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
9
Dodaj wodę kokosową; beat z małą prędkością 1 minutę lub aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa
10
Dodać mieszaninę mąki; pokonać z niską prędkością 1 minutę lub aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
11
6 białek umieścić w dużej, czystej misce. Ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż średnie szczyty utworzą się za pomocą czystych, suchych ubijaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
12
Dodać 1/4 szklanki cukru, 1 łyżka stołowa na raz; pokonać 1 minutę. Wymieszać jedną czwartą mieszaniny białek jaj w ciasto; delikatnie złożyć pozostałą mieszaninę białek jaj. Podziel ciasto równomiernie między przygotowane Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Cukier
13
Piec w 350 przez 19 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
14
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
15
Aby przygotować lukier, umieść 3 białka i śmietanę z kamienia nazębnego w dużej misce; ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż średnie szczyty utworzą się za pomocą czystych, suchych ubijaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Tatarski
Białka Jaj
Lukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
16
Połączyć 1/2 szklanki cukru, 3 łyżki wody i 1/8 łyżeczki soli w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, bez mieszania, aż termometr candy zarejestruje 25
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite Octopus
Cukier
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Patelnia Z Sosem
17
Mikserem na małej prędkości wlać gorący syrop cukrowy do cienkiego strumienia po stronie miski do mieszania. Stopniowo zwiększaj prędkość do wysokiej; pokonać 3 minuty lub aż gruby i chłodny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Cukrowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
18
Aby zmontować ciasto, umieść 1 warstwę ciasta na talerzu służącym; rozłóż połową nadzienia (około 1 szklanki), pozostawiając 1/2-calową granicę. Wierzch z kolejną warstwą ciasta i rozprowadzić z pozostałym nadzieniem, pozostawiając 1/2-calową granicę. Wierzch pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
19
Rozłóż lukier na wierzchu i bokach ciasta. Delikatnie wcisnąć płatki kokosowe na boki ciasta.