Ciasto Kokosowe Z Kwaśną Śmietaną
Ciasto z kwaśną śmietaną kokosową może być tylko deserem, którego szukasz. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 720 kalorii, 6G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jeśli masz wyciąg z migdałów, ciasto mix, cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Lime Coconut Sour Cream Bundt Cake, Ciasto Z Kwaśną Śmietaną I Kokosem, oraz Chłodne Ciasto Cytrynowo-Kokosowe Z Kwaśną Śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tłuszcz i mąka dwie 9-calowe patelnie. Przygotuj ciasto mix zgodnie z zaleceniami producenta, dodając ekstrakt migdałowy.
Piec zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Gdy ciasto jest chłodne, wyjąć z patelni i przeciąć na pół, poziomo.
Aby zrobić nadzienie, wymieszaj śmietanę i cukier w średniej wielkości misce. wymieszać w 1 1/2 szklanki kokosa. rezerwa 1 filiżankę tej mieszaniny i rozłożyć resztę między warstwami ostudzonego ciasta. Złożyć ubitą polewę do pozostałego nadzienia, zamrozić na zewnątrz ciasta.
Posypać pozostały kokosowy na wierzchu Matowego ciasta.
Przechowywać w lodówce od 1 do 3 dni przed podaniem.