Ciasto Klonowo-Jabłkowe Do Góry Nogami
Need a deser wegetariański? Maple-Apple Upside Down ciasto może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 176 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Mieszanka cukru granulowanego, proszku do pieczenia, syropu klonowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Maple Apple Upside Down Cake, Ciasto Klonowo-Jabłkowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Klonowo-Jabłkowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spray 8-x 8-calowa patelnia do pieczenia z natryskiem do gotowania. Doprowadzić syrop klonowy tylko do wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu.
Wlać równomiernie na patelnię. Ostrożnie ułóż plasterki jabłek w jednej warstwie na syropie; odstaw na bok. Ubij masło, cukier i jajko w średniej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć w małej misce.
Dodać do mieszaniny cukru na przemian z mlekiem, pokonując na małej prędkości po każdym dodaniu tylko do mieszania. Łyżka ciasto równomiernie na jabłkach.
Piec 25 do 30 minut, lub do drewnianego pick wstawiony w środku ciasta wychodzi czysty. Natychmiast odwróć deser na talerz do serwowania; usuń patelnię. Lekko schłodzić.
Pokroić w kwadraty 9; top każdy z porcją Reddi-wip tuż przed podaniem.