Ciasto Klonowo-Gruszkowe Do Góry Nogami
Ciasto Klonowo-gruszkowe do góry nogami to Wegetariańskie deser. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jeśli masz zmielony imbir, mąkę, sodę oczyszczoną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Upside Down Maple Pear Walnut Skillet Cake, Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić syrop do wrzenia w średniej patelni nonstick na średnim ogniu; gotować 2 protokół.
Zdejmij z ognia; ułóż gruszki na patelni w sposób spokelike.
Umieścić patelnię na średnim ogniu i gotować, aż syrop zgęstnieje (około 4 minut), delikatnie potrząsając patelnią często.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć z 4 składnikami (mąka przez sól); dobrze mieszając trzepaczką.
Umieścić cukier, masło i wanilię w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane (o 2 protokół).
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Mieszaj mieszankę mąki na przemian z maślanką, zaczynając i kończąc mieszanką mąki.
Wlać ciasto równomiernie na mieszaninę gruszki w przygotowanej patelni; uchwyt zawijania patelni z folią.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po dotknięciu lekko w środku. Poprowadź nóż Na Zewnątrz. Schłodzić na patelni 5 minut.
Umieść talerz do góry nogami na torcie; Odwróć na talerz.