Ciasto Kawowe Dyniowo-Klonowe

Ciasto Kawowe Dyniowo-Klonowe
Ciasto z dyni i klonu może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 9. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 293 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Mieszanka proszku do pieczenia, dynia, olej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klon-Glazurowane Ciasto Dyniowo-Żurawinowe, Cynamonowe ciasto kawowe z dyni Streusel z klonową glazurą, oraz Maple Nut Coffee Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno tylko 9-calowej kwadratowej patelni z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Lekko łyżka mąki do miarki; wyrównać. W dużej misce, połączyć mąkę i wszystkie pozostałe składniki ciasta kawowego; wymieszać tylko do suchych składników są zwilżone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
KawaKawa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W małej misce, połączyć 1/2 szklanki cukru i cynamonu; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodaj 1 łyżeczka smak klonu; dobrze wymieszać z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smak KlonowySmak Klonowy
4
Rozłóż połowę ciasta w rozpylonej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Posypać połową polewy. Łyżka pozostałego ciasta na górze; rozprowadzić równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Posypać pozostałą polewą.
7
Piec w temperaturze 177°. przez 25 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Chłodne 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia3
Magazyn