Ciasto Karmelowo-Jabłkowe
Ten przepis służy 8 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Halloween. Jeśli masz mleko, brązowy cukier, waniliową skórkę wafli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Lody Karmelowo-Jabłkowe, Lody Karmelowo-Jabłkowe, oraz Lody Karmelowo-Jabłkowe.
Instrukcje
Karmelki mikrofalowe i mleko w misce do mikrofalówki na wysokości 1 do 1-1 / 2 min. lub do momentu całkowitego stopienia karmelków i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając po 1 min.
1/2 szklanki sosu karmelowego wymieszać równomiernie na dno Skórki. Pozostały sos karmelowy należy zachować do późniejszego użycia. Top z gałkami lodów, rozłożone równomiernie. Zamrozić 3 godziny.
Tymczasem jabłka ugotować na maśle i cukrze na dużej patelni na średnim ogniu 5 min. lub aż jabłka będą miękkie, często mieszając. Całkowicie fajne.
Łyżka jabłek na lodach; skropić sosem karmelowym.
Posypać orzechami. Zamrozić 4 godziny lub przez noc.
Wyjąć z zamrażarki 10 min. przed podaniem.