Ciasto Karmelowo-Jabłkowe
Karmel-Szarlotka wymaga około 3 godziny i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Jeśli masz zmielony cynamon, złotą mąkę, karmelową polewę karmelową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jabłkowe batoniki owsiane z sosem cynamonowo-karmelowym {i niesamowity karmelowy dip jabłkowy!}, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Umieść arkusz ciastek na Dolnym stojaku piekarnika. Dodać Pie skorupy zgodnie z zaleceniami na polu dla dwóch Crust Pie, za pomocą 9-calowy szklany talerz pie. W małej misce, wymieszać 1/2 szklanki polewy i 2 łyżki mąki; rozprowadzić w dolnej skorupie pie.
W dużej misce wymieszać jabłka, brązowy cukier, 2 łyżki mąki i cynamon. Łyżka karmelu. Delikatnie przyciśnij jabłka.
Wytnij małe kształty z górnej skorupy, aby umożliwić ucieczkę pary.
Ułożyć skórkę na jabłkach. Uszczelnij krawędź i flet.
Skórkę posmarować mlekiem; posypać cukrem.
Piec 60 do 70 minut lub aż jabłka są miękkie i skorupa jest złoty brąz. (Po 30 minutach pieczenia całe ciasto przykryć folią, aby zapobiec przerobieniu.) Schłodzić około 2 godzin przed podaniem.
W małej misce do mikrofalówki, miejsce pozostałe 1/2 szklanki polewa. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokie 30 do 45 sekund lub aż ciepłe. Top plastry ciasta z lodami; łyżka polewa na wierzchu.