Ciasto Kakaowo-Jagodowe
Ciasto kakaowo-jagodowe to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kakao w proszku, proszek do pieczenia, jagody i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako bardzo przystępny deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto kakaowo-marchewkowe z kruszonką kakaową, Ciasto kakaowo-marchewkowe z kruszonką kakaową, oraz Jagodowe Ciastka Kakaowe Mini Bundt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 8 calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
W średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sól, cukier i kakao. W osobnej misce ubij razem roztopione masło, jajka, ekstrakt waniliowy, ekstrakt migdałowy i mleko.
Wymieszać suche składniki za pomocą miksera elektrycznego na małej prędkości, aż będzie gładka.
Połowę ciasta wlać do przygotowanej patelni.
Jagody wymieszać na drugą połowę, a następnie przelać na patelnię.
Piec 30 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż wykałaczka włożona w środek ciasta wyjdzie czysta.