Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 700 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz fasolę waniliową, ciężką śmietanę do ubijania, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tort kawowy cynamonowo-cukrowy brązowy z polewą z serem waniliowym, Brązowy Cukier-Ciasto Z Kremem Imbirowym, oraz Brązowy cukier Funt ciasta z brązowym cukrem twarożek lukier.
Instrukcje
1
Umieść 1 łyżkę wody w filiżance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
2
Posypać żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
3
Odstawić na 10 minut, aby zmiękczyć.
4
Śmietanę i cukier wymieszać w średnim rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Dodać białka i ubijać, aż mieszanina zgęstnieje, około 12 minut (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
6
Dodać mieszaninę żelatyny; ubijać do rozpuszczenia. Przecedzić do dużej czystej miski. Chill until cold. Przykryć i schłodzić przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Połączyć squash i mleko w dużym rondlu. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodać fasolę. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Częściowo przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, aż squash jest bardzo delikatny, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Nóż Do Obierania
Nasiona
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Usuń fasolę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
3
Odcedzić squash.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
4
Umieść w procesorze i zmiksuj do uzyskania gładkiej konsystencji. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
5
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spryskaj sześć ramek 3 / 4Cup sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Piekarnik
6
Miejsce 1/2 Puchar puree do squasha w dużej misce (rezerwy pozostałe puree do innego użytku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodaj cukier, olej, piwo i jajko do puree i ubić, aby zmiksować. Przesiać mąkę, cynamon, soda oczyszczona i sól; ubić, aby zmiksować. Podziel ciasto między przygotowane ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Cynamon
Mąka Uniwersalna
Cukier
Piwo
Sól
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Piec ciasta, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 18 minut. Fajne ciasta w ramekinach. Obróć się na talerze. Ubij brązową śmietanę z cukrem do jędrnych szczytów; łyżka obok ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki