Ciasto Kabocha z kremem z brązowego cukru

Ciasto Kabocha z kremem z brązowego cukru
Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 700 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz fasolę waniliową, ciężką śmietanę do ubijania, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tort kawowy cynamonowo-cukrowy brązowy z polewą z serem waniliowym, Brązowy Cukier-Ciasto Z Kremem Imbirowym, oraz Brązowy cukier Funt ciasta z brązowym cukrem twarożek lukier.

Instrukcje

1
Umieść 1 łyżkę wody w filiżance.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
2
Posypać żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
3
Odstawić na 10 minut, aby zmiękczyć.
4
Śmietanę i cukier wymieszać w średnim rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodać białka i ubijać, aż mieszanina zgęstnieje, około 12 minut (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Dodać mieszaninę żelatyny; ubijać do rozpuszczenia. Przecedzić do dużej czystej miski. Chill until cold. Przykryć i schłodzić przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Połączyć squash i mleko w dużym rondlu. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodać fasolę. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Częściowo przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, aż squash jest bardzo delikatny, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
NasionaNasiona
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Usuń fasolę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
3
Odcedzić squash.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Umieść w procesorze i zmiksuj do uzyskania gładkiej konsystencji. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
5
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spryskaj sześć ramek 3 / 4Cup sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PiekarnikPiekarnik
6
Miejsce 1/2 Puchar puree do squasha w dużej misce (rezerwy pozostałe puree do innego użytku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodaj cukier, olej, piwo i jajko do puree i ubić, aby zmiksować. Przesiać mąkę, cynamon, soda oczyszczona i sól; ubić, aby zmiksować. Podziel ciasto między przygotowane ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
PiwoPiwo
SólSól
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Piec ciasta, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 18 minut. Fajne ciasta w ramekinach. Obróć się na talerze. Ubij brązową śmietanę z cukrem do jędrnych szczytów; łyżka obok ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn