Ciasto jagodowo-pomarańczowe z lukrem twarogowym wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 26 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz skórkę pomarańczową, ekstrakt z wanilii, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 29%. Spróbuj Ciasto Jagodowo-Pomarańczowe Z Lukrem Twarogowym, Przyprawione ciasto warstwowe z lukrem z serkiem pomarańczowym, oraz Czterowarstwowe ciasto dyniowe z lukrem pomarańczowo-serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło i mąka dwie patelnie o średnicy 9 cali z wysokimi bokami 1 1/2 cala; dno linii z rund pergaminu. Pierwsze 3 składniki przesiać do średniej miski. Ubij masło w dużej misce, aż będzie puszyste. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do wymieszania. Ubić w koncentracie, skórce i wanilii. Ubić w jajkach 1 na raz. Ubić w mieszance mąki w 4 dodatkach na przemian z mlekiem w 3 dodatkach. Podzielić ciasto między przygotowanymi patelniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Połącz jagody, cukier i sok z cytryny w ciężkim małym rondlu. Zagotować na dużym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotuj, aż mieszanina zostanie zredukowana do 3/4 szklanki, mieszając od czasu do czasu i tłucząc jagody grubo widelcem, około 8 minut. Schłodzić nadzienie odkryte do zimna, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Maleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1
W misce ubić serek śmietankowy i masło, aby zmiksować. Ubij cukier puder w 4 dodatkach, następnie koncentrat pomarańczowy, skórkę i wanilię. Schłodzić do twardego, ale spreadable, o 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie