Ciasto Jagodowo-Malinowe

Ciasto Jagodowo-Malinowe
Ciasto jagodowo-malinowe może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga ekstraktu wanillanowego, skrobi kukurydzianej, białka jaja i malin. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Z łyżką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Malinowo-Jagodowe, Ciasto Jagodowo-Malinowe, oraz Ciasto Z Jagodami, Malinami I Jeżynami.

Instrukcje

1
Linia a 9-w. talerz do ciasta z dolnym ciastem; przycinaj ciasto nawet krawędzią talerza. Ubij białko i 1 łyżkę wody; posmaruj skórkę. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
WodaWoda
2
W misce wymieszaj 1 szklankę cukru, skrobi kukurydzianej, skórki cytryny, wanilii i cynamonu. Delikatnie wymieszaj jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
CynamonCynamon
JagodyJagody
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać do skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Rozwałkuj pozostałe ciasto, aby pasowało do wierzchu ciasta; umieść na nadzieniu. Wykończenia, uszczelnienie i flet krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
5
Wytnij rozcięcia na górze.
6
Posmaruj pozostałą wodą; posyp pozostałym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
7
Piec w temperaturze 400° przez 40-50 minut lub do momentu, aż skórka będzie złotobrązowa, a nadzienie będzie musujące. Ostudzić na ruszcie. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to moje najlepsze typy na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Snake River Late Harvest Riesling z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Snake River Późne Zbiory Riesling
Snake River Późne Zbiory Riesling
Wykonane z winogron pozostawionych do powieszenia na winorośli w naszej winnicy estate Arena Valley, Late Harvest Riesling to nasze oryginalne wino deserowe. Nasz 2011 ma limonkowy nos z nutą minerałów i miodowym wykończeniem. Ciesz się tym winem z deserami na bazie owoców lub jako orzeźwiający aperitif.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn