Ciasto jagodowe Jan ' s Fresh
Świeże ciasto jagodowe Jana wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.67 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 1105 kalorii. 20 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mieszankę galaretki, cukier, skorupę z krakersów i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Świeże Ciasto Z Jeżynami, Ciasto Z Kruszonką Jagodową, oraz Naleśniki jagodowe ze świeżym syropem jagodowym.
Instrukcje
W średnim rondlu wymieszaj cukier i skrobię kukurydzianą.
Wlać wodę i doprowadzić do pełnego wrzenia. Wyłączyć ogień i dodać żelatynę; mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia.
Po schłodzeniu mieszaniny złożyć w jagodach. Delikatnie wlać do skorupy krakingu Grahama. Przykryć i przechowywać w lodówce przez około godzinę lub aż będzie gotowy do podania.