Ciasto jabłkowo-żurawinowe do góry nogami to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Ten deser ma 203 kalorie, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 57 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka cukru granulowanego, brązowego cukru, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Ciasto Jabłkowo-Żurawinowe Do Góry Nogami, ciasto bez jajek z jabłkiem do góry nogami / apple upside down cake, oraz Szarlotka Żurawinowo-Orzechowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik nagrzać do 350º. Roztopić masło w okrągłej patelni, 9x1 1/2 cala lub kwadratowej patelni, 8x8x2 cale, w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Posypać brązowym cukrem na maśle. Ułóż plastry jabłka w jednej warstwie na brązowym cukrze. Łyżka sosu żurawinowego między plasterkami jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy
Dietetyczna Soda Kremowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Do Konserwowania,
3
Beat pozostałe składniki w dużej misce z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na średniej prędkości 3 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać ciasto na jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,
5
Piec 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Natychmiast poluzuj krawędź ciasta, przesuwając nóż wokół krawędzi patelni.