Ciasto Jabłkowo-Dyniowe

Ciasto Jabłkowo-Dyniowe
Ten przepis służy 10. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. Mieszanka masła, śmietana, twarożek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Batoniki Z Masłem Jabłkowym, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Ciasto Dyniowe Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozłóż orzechy pekan na blasze do pieczenia; tosty, aż orzechy będą złote i pachnące, około 8 minut, potrząsając patelnią dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TostyTosty
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
2
Przełożyć do miski do ostygnięcia; drobno posiekać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać pekany, okruchy krakersów graham, cukier i masło aż do równomiernie nawilżone. Naciśnij na talerzu pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CukierCukier
4
Piec, aż krawędzie są złotobrązowe, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
6
Zrobić nadzienie: w małej misce, posypać żelatynę ponad 1/4 szklanki chłodnej wody; odstawić na 5 minut, aby zmiękczyć. Za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, beat twarożek, cukier, przyprawa pumpkin pie i sól, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Serek śmietankowySerek śmietankowy
żelatynażelatyna
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Wymieszać w puree z dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
8
Umieść miskę żelatyny na patelni z gotującą się wodą i ogrzać, mieszając, aż do stopienia, o 2 protokół. Gdy żelatyna jest przezroczysta i gładka, wyjąć miskę i wymieszać w 1/2 szklanki nadzienia z dyni. Złożyć mieszaninę żelatyny do pozostałego wypełnienia dyni. W mniejszej misce ubijamy śmietanę do uzyskania sztywnych szczytów, a następnie składamy na nadzienie z dyni. Łyżka wypełniająca ciasto i gładki wierzch. Łyżka masła jabłkowego wokół górnej części nadzienia; naciśnij lekko do napełniania łyżką. Przeciągnij mały nóż przez masło jabłkowe w zawirowanym wzorze, aby uzyskać efekt marmuru, uważając, aby nie uderzyć w skórkę. Schłodzić przez co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
żelatynażelatyna
DyniaDynia
KremKrem
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn