Ciasto Jabłkowo-Cynamonowe

Ciasto Jabłkowo-Cynamonowe
Ciasto jabłkowo-cynamonowe może być tylko deserem, którego szukasz. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odebrać nadzienie szarlotka, przyprawa ciasto mix, mielony cynamon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Red Hot Cinnamon Apple Cake, Ciasto cynamonowo-jabłkowe, oraz Ciasto Cynamonowo-Jabłkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar lub spray dno tylko 13x9-calowy patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, beat suche ciasto wymieszać, ciasto nadzienie i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 2 protokół. Ciasto będzie grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozłóż połowę ciasta na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wymieszać cukier i cynamon; połowę mieszaniny posypać na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Pozostałe ciasto rozprowadzić na patelni; posypać pozostałą mieszanką cukier-cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec od 32 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta; całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać z bitą polewą. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn