Ciasto Jabłkowe Bezglutenowe
Bezglutenowe ciasto jabłkowe jest bezmleczne deser. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 136 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mielonego cynamonu, jajka, margaryna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Jabłkowe (Bez Ziarna, Paleo, Bezglutenowe, Luki), Bezglutenowe Ciasto Jabłkowe, oraz Bezglutenowe Żydowskie Ciasto Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno 9-calowej kwadratowej patelni ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
Dodać ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu, pokonując wszystkie składniki z wyjątkiem jabłek w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 2 protokół. Wymieszać z jabłkami.
Piec 40 do 45 minut lub do wykałaczki włożonej do środka wychodzi czysty.