Ciasto Jabłkowo-Dyniowe

Ciasto Jabłkowo-Dyniowe
Ten przepis służy 10. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. Mieszanka masła, śmietana, twarożek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Batoniki Z Masłem Jabłkowym, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Ciasto Dyniowe Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozłóż orzechy pekan na blasze do pieczenia; tosty, aż orzechy będą złote i pachnące, około 8 minut, potrząsając patelnią dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
TostyTosty
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
2
Przełożyć do miski do ostygnięcia; drobno posiekać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wymieszać pekany, okruchy krakersów graham, cukier i masło aż do równomiernie nawilżone. Naciśnij na talerzu pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Batony Heath (po 1,4 Uncji Każdy), Pokruszone3 Batony Heath (po 1,4 Uncji Każdy), Pokruszone
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CukierCukier
4
Piec, aż krawędzie są złotobrązowe, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
6
Zrobić nadzienie: w małej misce, posypać żelatynę ponad 1/4 szklanki chłodnej wody; odstawić na 5 minut, aby zmiękczyć. Za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, beat twarożek, cukier, przyprawa pumpkin pie i sól, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Serek śmietankowySerek śmietankowy
żelatynażelatyna
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Wymieszać w puree z dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
8
Umieść miskę żelatyny na patelni z gotującą się wodą i ogrzać, mieszając, aż do stopienia, o 2 protokół. Gdy żelatyna jest przezroczysta i gładka, wyjąć miskę i wymieszać w 1/2 szklanki nadzienia z dyni. Złożyć mieszaninę żelatyny do pozostałego wypełnienia dyni. W mniejszej misce ubijamy śmietanę do uzyskania sztywnych szczytów, a następnie składamy na nadzienie z dyni. Łyżka wypełniająca ciasto i gładki wierzch. Łyżka masła jabłkowego wokół górnej części nadzienia; naciśnij lekko do napełniania łyżką. Przeciągnij mały nóż przez masło jabłkowe w zawirowanym wzorze, aby uzyskać efekt marmuru, uważając, aby nie uderzyć w skórkę. Schłodzić przez co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
żelatynażelatyna
DyniaDynia
KremKrem
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn