Ciasto Imbirowo-Jabłkowe
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 116 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 50 i kosztuje 20 centów za porcję. Mieszanka spice Cake mix, masło, philadelphia cream cheese, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Imbirowe Ciasto Jabłkowe, Ciasto jabłkowo-imbirowe z klonową glazurą, oraz Imbirowy Mus Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Beat 1/2 szklanki masła, wymieszać ciasto, jajka i mus jabłkowy w dużej misce z mikserem do wymieszania. Wymieszać w 1/2 szklanki posiekanego imbiru.
Wlać do naczynia do pieczenia 13x9 cali rozpylonego sprayem do gotowania.
Piec 45 do 50 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Całkowicie fajne.
Beat Serek i pozostały masło w oddzielnej dużej misce z mikserem do wymieszania.
Dodać wanilię i zmielony imbir; dobrze wymieszać. Stopniowo ubić w cukrze pudrze; rozłożyć na ciasto.
Dekoruj pozostałym posiekanym imbirem.