Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami

Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami
Gruszka do góry nogami ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto mix, cool whip bita polewa, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami, Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Pokrój gruszki wzdłuż na pół; usuń rdzenie, a następnie pokrój gruszki wzdłuż na plastry o grubości 1/4 cala. Ułóż na dnie patelni 13x9 cali rozpylonej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Połącz cukier i przyprawy; posypać gruszkami. Wierzch z żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
4
Kolejne 5 składników ubić mikserem do wymieszania; składniki zalać na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Piec 35 min. lub dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta i ciasto zacznie odciągać się od boków patelni. Fajne 10 min. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni poluzować ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Umieść duży talerz nad ciastem; Odwróć ciasto na talerz. Delikatnie wyjąć patelnię. Fajne ciasto lekko.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Podawać z chłodnym batem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn