Ciasto francuskie tarty jabłkowe glazurowane miodem

Ciasto francuskie tarty jabłkowe glazurowane miodem
Ciasto francuskie tarty jabłkowe polane miodem wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 520 kalorii. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz miód, masło, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 19 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Podobne przepisy to Ciasto francuskie tarty jabłkowe glazurowane miodem, Ciasto Francuskie Tarty Pomidorowe, oraz Ciasto Francuskie Tarty Śliwkowe.

Instrukcje

1
Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
2
Rozwałkuj arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do bardzo cienkiego prostokąta o wymiarach 18x14 cali. Używając małej płytki jako prowadnicy, Wytnij cztery 7-calowe pociski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Przenieść 2 rundy do każdego przygotowanego arkusza; przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut i do 1 dnia.
4
Umieść 1 szafkę w górnej trzeciej i 1 szafkę w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 204°. nakładaj plastry z 1/2 jabłka na każdą rundę ciasta, pozostawiając 1/4-calowy zwykły Brzeg.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Jabłko posypać 2 1/4 łyżeczki cukru, następnie skropić 2 1/4 łyżeczki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
6
Piec tarty, aż ciasto będzie złote i jabłka będą miękkie, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Każdą tartę skropić 1 łyżeczką miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
8
Tarty przenieść do stojaków; schłodzić 10 minut.
9
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn