Ciasto francuskie tarty jabłkowe glazurowane miodem

Ciasto francuskie tarty jabłkowe glazurowane miodem
Ciasto francuskie tarty jabłkowe polane miodem wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 520 kalorii. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz miód, masło, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 19 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Podobne przepisy to Ciasto francuskie tarty jabłkowe glazurowane miodem, Ciasto Francuskie Tarty Pomidorowe, oraz Ciasto Francuskie Tarty Śliwkowe.

Instrukcje

1
Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2
Rozwałkuj arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do bardzo cienkiego prostokąta o wymiarach 18x14 cali. Używając małej płytki jako prowadnicy, Wytnij cztery 7-calowe pociski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Przenieść 2 rundy do każdego przygotowanego arkusza; przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut i do 1 dnia.
4
Umieść 1 szafkę w górnej trzeciej i 1 szafkę w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 204°. nakładaj plastry z 1/2 jabłka na każdą rundę ciasta, pozostawiając 1/4-calowy zwykły Brzeg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
5
Jabłko posypać 2 1/4 łyżeczki cukru, następnie skropić 2 1/4 łyżeczki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
6
Piec tarty, aż ciasto będzie złote i jabłka będą miękkie, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
7
Każdą tartę skropić 1 łyżeczką miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
8
Tarty przenieść do stojaków; schłodzić 10 minut.
9
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn