Ciasto dyniowe z bitą śmietaną waniliową

Ciasto dyniowe z bitą śmietaną waniliową
Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 356 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Jeśli 90 centów za porcję spada twój budżet, ciasto dyniowe z bitą śmietaną waniliową może być ogromnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Mieszanka ekstraktu waniliowego, ciasta, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pomarańczowe naleśniki z dyni z bitą śmietaną waniliową, cynamonowym syropem klonowym i grubo pokrojonym boczkiem, Sponsorowane: naleśniki waniliowe i owsiane z bitą śmietaną waniliową, oraz Vanillan mrożona kawa frappe z domową bitą śmietaną waniliową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce wymieszać 1 szklankę cukru i kolejne 4 składniki (przez goździki); dobrze wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać jajka i dynię; dobrze wymieszać trzepaczką. Stopniowo dodawać odparowane mleko, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Dopasuj ciasto do 9-calowego talerza ciasta. Wchodzisz krawędzie pod. Za pomocą nożyc kuchennych wykonaj ukośne cięcia o przekątnej 1/2 cala pod kątem 45 stopni wokół krawędzi skorupy. Opuszkami palców naciśnij każdą drugą zakładkę w kierunku środka ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Wlać mieszaninę dyni do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Umieść talerz ciasta na blasze do pieczenia i piec w 425 przez 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350; piec 45 minut lub aż prawie Ustaw. Krawędzie tarczy piecrust z folią, jeśli to konieczne. (Nie wkładaj noża w celu sprawdzenia przydatności, ponieważ szczelina stanie się większa i oddzielona, gdy ciasto ostygnie.) Schłodzić na stojaku z drutu 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Ubij śmietanę mikserem z dużą prędkością, aż się spieni. Stopniowo dodawać wanilię i 2 łyżki cukru, ubijając, aż uformują się miękkie szczyty. Ciasto pokroić na 10 plasterków; każdą porcję ubić bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn