Ciasto dyniowe z bitą śmietaną waniliową

Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 356 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Jeśli 90 centów za porcję spada twój budżet, ciasto dyniowe z bitą śmietaną waniliową może być ogromnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Mieszanka ekstraktu waniliowego, ciasta, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pomarańczowe naleśniki z dyni z bitą śmietaną waniliową, cynamonowym syropem klonowym i grubo pokrojonym boczkiem, Sponsorowane: naleśniki waniliowe i owsiane z bitą śmietaną waniliową, oraz Vanillan mrożona kawa frappe z domową bitą śmietaną waniliową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać 1 szklankę cukru i kolejne 4 składniki (przez goździki); dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodać jajka i dynię; dobrze wymieszać trzepaczką. Stopniowo dodawać odparowane mleko, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Dopasuj ciasto do 9-calowego talerza ciasta. Wchodzisz krawędzie pod. Za pomocą nożyc kuchennych wykonaj ukośne cięcia o przekątnej 1/2 cala pod kątem 45 stopni wokół krawędzi skorupy. Opuszkami palców naciśnij każdą drugą zakładkę w kierunku środka ciasta.
Wlać mieszaninę dyni do przygotowanej Skórki.
Umieść talerz ciasta na blasze do pieczenia i piec w 425 przez 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350; piec 45 minut lub aż prawie Ustaw. Krawędzie tarczy piecrust z folią, jeśli to konieczne. (Nie wkładaj noża w celu sprawdzenia przydatności, ponieważ szczelina stanie się większa i oddzielona, gdy ciasto ostygnie.) Schłodzić na stojaku z drutu 1 1/2 godziny.
Ubij śmietanę mikserem z dużą prędkością, aż się spieni. Stopniowo dodawać wanilię i 2 łyżki cukru, ubijając, aż uformują się miękkie szczyty. Ciasto pokroić na 10 plasterków; każdą porcję ubić bitą śmietaną.