Ciasto dyniowe Cindy
Ciasto dyniowe Cindy wymaga mniej więcej 1 godzina od początku do końca. Ten bezmleczny przepis służy 16 i kosztuje 2,78 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1178 kalorii, 17g białka, oraz 64G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, zmielony cynamon, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 54%. Spróbuj Ciasto dyniowe Cindy, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C.)
Umieść lody w pobliżu ciepłego piekarnika, aby zmiękły.
W dużej misce ubijamy jajka. Wymieszaj puree z dyni, cukier, sól, cynamon, imbir i gałkę muszkatołową.
Wymieszać z miękkimi lodami, aż będą gładkie.
Wlać nadzienie do dwóch 9 calowych pie muszli.
Piec 15 minut w nagrzanym piekarniku. Zmniejsz temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C) i piec dodatkowe 30 do 40 minut lub do momentu ustawienia napełniania.