Ciasto do żucia cioci Glynn
Ciasto do żucia cioci Glynn może być tylko deserem, którego szukasz. Za 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 808 kalorii, 10g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką masło, kokos, półsłodkie kawałki czekolady i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasteczka z melasą do żucia cioci Marie, Ciasto cioci zakonnicy, oraz Ciocia Mary ' s Southern Cake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. lekko nasmaruj blachę do pieczenia o wymiarach 13 na 9 cali.
W dużej misce wymieszaj brązowy cukier, mąkę i masło.
Dodaj jajka i wanilię i dobrze wymieszaj. Złóż kokos, orzechy pekan i kawałki czekolady, aż dobrze się połączą.
Rozłóż ciasto równomiernie na przygotowanej patelni i piecz przez 30 do 35 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona przez środek wyjdzie czysta. Ciasto całkowicie ostudzić na patelni przed pokrojeniem na kwadraty.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na ciasto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "