Ciasto Do Zbioru Dyni
Ciasto do zbioru dyni to bezmleczne przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 4 godziny i 20 minut. Jeśli masz kolory żywności, przyprawa ciasto mix, bogaty & kremowy lukier waniliowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Do Zbioru Dyni, Zbierz Ciasto Czekoladowe Z Dyni, oraz Zbierz Ciasto Z Dyni.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 163°. Spray 2 1/2-quart żaroodporne miski z pieczenia sprayu z mąką. W dużej misce, zrobić 1 pudełko ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu.
Wlać ciasto do miski żaroodpornej.
Piec 1 godzinę 15 minut do 1 godziny 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Chłodne 15 minut. Uruchom nóż tuż przy górnej krawędzi ciasta.
Wyjmij ciasto z miski; umieść zaokrągloną stronę do góry na stojaku chłodzącym. Powtórz z pozostałym pudełkiem ciasta wymieszać, aby drugie ciasto. Schłodzić ciasto całkowicie, około 1 godziny.
W średniej misce, odcień lukier z 9 kropli żółty i 6 kropli czerwony kolor żywności, aby pomarańczowy lukier. Wykończenia DNA obu ciast w celu utworzenia płaskich powierzchni.
Umieść 1 ciasto, okrągłą stroną w dół, na talerzu.
Rozłóż 2/3 szklanki pomarańczowego lukru na płaskiej stronie ciasta prawie do krawędzi.
Umieść drugi tort, okrągły bok do góry, na matowym cieście, aby uzyskać okrągły kształt. Całe ciasto zamrozić z pozostałym lukrem pomarańczowym.
Aby zrobić łodygę, pokrój skręt lukrecji w poprzek na trzecie. Zebrać kawałki razem i skręcić. Użyj wykałaczki, aby zrobić otwór w górnej części ciasta; włóż łodygi lukrecji. Rozłóż lukrecję, aby zrobić winorośl.
Pokrój liście z owocowych bułek przekąskowych.
Udekoruj ciasto winoroślami i liśćmi.
Posypać brokatem. Przechowywać luźno przykryte.