Ciasto czekoladowo-wiśniowe II

Ciasto czekoladowo-wiśniowe II
Chocolate Cherry Cake II może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 337 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, nadzienie z ciasta wiśniowego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe, Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe, oraz Ciasto Wiśniowo-Czekoladowe.

Instrukcje

1
Wymieszać łyżką (nie mikserem elektrycznym) mieszankę tortową, nadzienie z ciasta wiśniowego, jajka i ekstrakt migdałowy do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Z Ciasta WiśniowegoNadzienie Z Ciasta Wiśniowego
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Ciasto MixCiasto Mix
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Rozprowadzić na 9 x 13-w nasmarowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Aby lukier: doprowadzić cukier, masło i mleko do wrzenia. Gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
MasłoMasło
CukierCukier
MlekoMleko
5
Dodać chipsy czekoladowe; mieszać, aż chipsy się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
FrytkiFrytki
6
Polać polewą na ciepłe ciasto. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn