Ciasto czekoladowo-wiśniowo-orzechowe
Przepis na Ciasto Czekoladowo-Wiśniowo-Orzechowe można przygotować w około 50 minut . Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 14 g tłuszczu i łącznie 339 kalorii . Za 66 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 15 osób. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się dobrze jako niedrogi deser. Udaj się do sklepu i kup jajka, śmietanę, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 32% . Ta ocena nie jest taka super. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Muffinki Wiśniowo-Daktylowo-Orzechowe , Ciasto Orzechowe z Prażonymi Jagodami Śnieżki i Ciasto Kawowe z Jabłkami i Śmietaną .
Instrukcje
W dużej misce ubij mieszankę do ciasta, śmietanę, jajka i ekstrakt. Wmieszaj nadzienie do ciasta.
Wlać do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Piecz w temperaturze 175°C przez 40–45 minut lub do momentu, aż patyczek wbity w środek ciasta będzie suchy. Ostudź na kratce. Udekoruj polewą czekoladową.
Jeśli chcesz, posyp orzechami.