Ciasto Czekoladowo-Truskawkowe
Ciasto czekoladowo-Truskawkowe wymaga około 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 6G białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz białka, ekstrakt z wanilii, półsłodką czekoladę do pieczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wyznanie #109: kupuję za dużo czekolady ... Tort truskawkowy z Ganache z białej czekolady, Ciasto czekoladowe z lodami truskawkowymi i słodko-gorzkim sosem czekoladowym, oraz Truskawkowe Ciasto Czekoladowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Tłuszcz i mąka trzy okrągłe 9-calowe patelnie do pieczenia.
Mąkę przesiać, 2 1/4 szklanki cukru, proszek do pieczenia i sól razem w misce; pokroić w mieszaninę mąki, aż uformują się drobne okruchy.
Beat białka, mleko, syrop truskawkowy, i ekstrakt waniliowy do mieszaniny mąki z mikserem elektrycznym na niskim przez 1 minutę; zwiększyć do wysokiej, aż gładkie i mieszane, o 2 Więcej minut, skrobanie boki miski często.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka każdego ciasta wyjdzie czysta, 25 do 30 minut.
Umieść czekoladę w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki; podgrzewaj wysoko w kuchence mikrofalowej, aż stopi się, około 1 minuty. Wymieszać czekoladę, aż będzie gładka.
Beat twarogu i 1/3 szklanki cukru w dużej misce z mikserem elektrycznym na wysokiej aż połączone, 1 minuta; wymieszać czekoladę do mieszaniny, aż dobrze wymieszane.
Delikatnie złóż ubitą polewę, pudding mix i czekoladowe ciasteczka kanapkowe do mieszanki serków śmietankowych, aby utworzyć nadzienie.
Rozprowadzić około 1/3 nadzienia na wierzchu jednego ciasta.
Drugie ciasto umieścić na wierzchu warstwy wypełniającej. Powtórz z warstwą wypełniającą, trzecim ciastem i ostatnią warstwą nadzienia na wierzchu.