Ciasto Czekoladowo-Ricotta

Ciasto Czekoladowo-Ricotta
Ciasto czekoladowo-Ricotta wymaga ok. 3 godziny i 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 390 kalorii, 8G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ser ricotta, półsłodkie chipsy czekoladowe, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami, oraz KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wymieszać mąkę, mąkę kukurydzianą, 3/4 szklanki orzechów piniowych, 1/4 szklanki cukru i sól w robocie kuchennym, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodaj masło i pulsuj, aż ciasto uformuje się. Naciśnij ciasto na dnie i około 2 cale w górę boków 11-calowej średnicy patelni z wyjmowanym dnem. Przechowywać w lodówce, aż ciasto jest twarde, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Ciasto wyłożyć folią aluminiową i wypełnić masą ciasta lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Piec skorupę tarty w dolnej trzeciej części piekarnika, aż tylko ustawić, o 25 protokół. Ostrożnie usuń folię i ciężarki ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Piec skorupę na złoty kolor, około 10 minut dłużej. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Połączyć pozostałe 3/4 szklanki cukru z 1/2 szklanki wody w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści. Lekko schłodzić syrop cukrowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
W podwójnym kotle roztopić czekoladę na bardzo miękko gotującej się wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
10
Pulse ser ricotta i serek w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
11
Dodajemy po jednym jajku i żółtka, które następnie przerabiamy na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
12
Dodać roztopioną czekoladę i proces aż do połączenia. Po uruchomieniu maszyny dodaj syrop cukrowy cienkim, stałym strumieniem i przetwarzaj, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
13
Wlać budyń do skorupy tarty i piec, aż nadzienie będzie prawie gotowe, około 30 minut lub do momentu, gdy budyń się ustawi. Rozrzuć pozostałe 3/4 szklanki prażonych orzeszków piniowych na wierzchu nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
14
Niech tarta ostygnie całkowicie przed podaniem.
15
Tarta może być zawinięta w folię i schłodzona do 3 dni. Przed podaniem przywrócić tartę do temperatury pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn