Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta czekoladowo-pomarańczowego. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 288 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mąkę, mąkę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowo-Pomarańczowe, Ciasto czekoladowo-pomarańczowe, oraz Ciasto czekoladowo-pomarańczowe.
Aby przygotować ciasto, połącz 1 szklankę wrzącej wody i 2/3 szklanki kakao w misce, mieszając, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Dodaj 2 uncje słodko-gorzkiej czekolady; wymieszać, aż będzie gładka. Schłodzić do temperatury pokojowej. Płaszcz 2 (8-calowe) okrągłe metalowe patelnie do ciast z natryskiem do gotowania; dno linii patelni z papierem woskowym. Pokryć papier woskowy sprayem do gotowania; każdą patelnię odkurzyć 1 łyżeczką mąki.
Umieść 1 3/4 szklanki cukru, 6 łyżek masła i 1 łyżeczkę wanilii w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe Necco
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Dodać białka, 1 na raz, ubijając dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fiołki
6
Dodać śmietanę; ubić na średniej prędkości 2 minuty. Zważyć lub lekko łyżką 4 uncje mąki (około 1 2/3 szklanki) do suchych miarek; poziom z nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Naturalne Skrócenie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
7
Połącz 4 uncje mąki, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i 1/2 łyżeczki soli w misce, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Naturalne Skrócenie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
8
Dodać mieszankę mąki i kakao na przemian do mieszanki cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki i ubijając aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
Naturalne Skrócenie
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
9
Równomiernie podzielić ciasto między przygotowanymi patelniami.
10
Piec w 350 przez 30 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut na stojakach z drutu. Odwróć warstwy ciasta na stojaki; całkowicie ostudź. Wyrzucić papier woskowy.
Aby przygotować nadzienie, połącz sok i następne 6 składników (przez 1/4 uncji słodko-gorzkiej czekolady) w małym rondlu na małym ogniu; doprowadzić mieszaninę do wrzenia, często mieszając. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
12
Wlać do miski. Kryj się i wyluzuj. Odkryć; złożyć ubitą polewą.
Aby przygotować glazurę, połączyć mleko, 1 łyżka masła i 4 uncje słodko-gorzkiej czekolady w średniej misce mikrofalowej bezpieczne; kuchenka mikrofalowa na wysoki przez 1 minutę, mieszając co 15 sekund, aż gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
14
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu.
15
Rozłóż wypełnienie na górze, pozostawiając granicę 1/4 cala. Wierzch pozostałą warstwą ciasta. Łyżka ciepłej glazury na wierzchu ciasta, pozwalając mu kapać na krawędziach ciasta.