Ciasto Czekoladowo-Orzechowe Ice Cream Sandwich
Ten bezglutenowy przepis służy 15 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać plantatorów prażone orzeszki ziemne, vanillan lody kanapki, cool whip bita polewa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Podwójne Lody Z Masłem Orzechowym, oraz Ciasteczka kanapkowe z masłem orzechowym i czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić 1/2 szklanki masła orzechowego i mleka w średniej misce do wymieszania.
Dodać suchy budyń wymieszać; pokonać 2 min. Wymieszać 1 szklankę chłodnego Bata.
Ułóż 4 kanapki z lodami, długie boki razem, na 24-calowym arkuszu folii aluminiowej Reynolds Wrap; top z połową mieszanki budyniowej. Powtórz warstwy. Na wierzch Pozostałe kanapki.
Wymieszać pozostałe masło orzechowe i ostudzić ubijać do wymieszania; rozprowadzić na wierzchu i bokach deseru.
Zamrozić 4 godziny lub do twardości. Wierzch z orzechami przed podaniem.