Ciasto Czekoladowo-Orzechowe
Chocolate-Peanut Butter Cup Pie wymaga około 3 godziny i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz kremowe masło orzechowe, krówki mikrofalowe lody polewa, Oreo Pie crust, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, oraz Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić masło orzechowe w dużej misce. Stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką drucianą, aż do dobrze wymieszanego.
Dodać suchy budyń wymieszać. Beat 2 min. lub aż do dobrze wymieszane. (
Mieszanina będzie gęsta.) Wymieszać w połowie ubitej polewy.
Łyżka do skorupy; top równomiernie z pozostałą bitą polewą.
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do zestawu. Gdy gotowy do podania, mikrofalówka Fudge polewa zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; mżawka na ciasto. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.