Ciasto Czekoladowo-Miętowe Brownie

Ciasto Czekoladowo-Miętowe Brownie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać czekoladowo-miętowe ciasto Brownie spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.83 za porcję. Jedna porcja zawiera 604 kalorie, 7G białka, oraz 36 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, masło, czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowo-miętowe Brownie, Surowy miętowy tort brownie, oraz Cienki Miętowy Sernik Ciasto Brownie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło i mąka 8-calowy kwadratowy metalowy placek. Dno garnka z pergaminem. Pergamin z masłem i mąką. Posiekaną czekoladę wymieszać w podwójnym kotle ustawionym na gotującej się wodzie, aż czekolada stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Zdjąć z wody. Używając miksera elektrycznego, ubij masło w średniej misce, aż będzie gładkie. Stopniowo dodawać cukier i ubijać aż do dobrze wymieszanego. Ubić jajka po 1 na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Ubić w roztopionej czekoladzie i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Dodać mąkę i cynamon; ubijać aż do wymieszania. Łyżka ciasto ciasto do przygotowanej patelni; gładka Góra.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Piec ciasto, aż tester włożony do środka wyjdzie z wilgotnymi okruchami dołączonymi, o 25 protokół. Fajne ciasto na patelni na stojaku 20 minut. Uruchom mały nóż między krawędzią ciasta i patelni, aby poluzować. Obrócić ciasto na stojaku; usunąć pergamin. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1
Wymieszać białą czekoladę i śmietanę do ubijania w górnej części podwójnego kotła ustawionego na gotującej się wodzie, aż stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
2
Zdjąć z wody. Wymieszaj ekstrakt z mięty pieprzowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Białej żurawinySok Z Białej żurawiny
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
3
Polewę rozprowadzić równomiernie na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pestki SłonecznikaDodatkowe Pestki Słonecznika
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
4
Umieść ciasto w zamrażarce, aż lukier będzie twardy, około 30 minut, lub przechowywać ciasto w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
1
Krem zagotować na wolnym ogniu w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
śmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówkiśmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodać czekoladę; ubijać do rozpuszczenia i wygładzenia. Ostudzić czekoladę do letniej, ale nadal wylewać, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
4
Umieść ciasto na stojaku nad blachą do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Polać połową glazury na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
6
Rozprowadzić glazurę równomiernie na wierzchu i bokach ciasta. Zamrażać, aż glazura jest ustawiona, około 10 minut. W razie potrzeby, rewarm pozostałą glazurę tylko do wylewania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
7
Wlać pozostałą glazurę na ciasto; rozprowadzić glazurę gładko na górze i bokach ciasta. Przechowywać w lodówce ciasto, aż glazura jest jędrna, o 2 godziny. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i schłodzić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
8
Odstawić ciasto w temperaturze pokojowej na co najmniej 3 godziny przed podaniem.
9
Przenieść ciasto brownie na talerz. Top ciasto z loki czekolady i udekorować półmisek z gałązkami mięty i truskawek, w razie potrzeby
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn