Ciasto Czekoladowo-Miętowe

Ciasto Czekoladowo-Miętowe
Ciasto czekoladowo-miętowe wymaga z grubsza 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 697 kalorii, 7G białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.19 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz olej roślinny, czekolada pokryte miętówki, woda, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Cukierki Czekoladowo-Miętowe, Double Mint Chocolate Dipped Candy Canes, oraz Bezglutenowe Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 9-calową okrągłą patelnię na ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
Przygotuj brownie mix zgodnie ze wskazówkami opakowania (patrz uwaga redaktora) i piec zgodnie z zaleceniami, około 30 minut. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brownie MixBrownie Mix
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W dużej misce rozpuścić kawę w proszku w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa RozpuszczalnaKawa Rozpuszczalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Dodać serek i ubić mikserem elektrycznym, aż będzie gładka. Zmiksować w kremie marshmallow.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z PiankiKrem Z Pianki
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
5
Stopić miętówki, umieszczając je w misce bezpiecznej dla mikrofalówki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Podgrzewać na wysokim ogniu przez 1 1/2 do 2 minut; mieszać, aż będzie gładka. (Lub umieścić miętówki w małym rondlu i mieszać na małym ogniu, aż się stopi).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Roztopione miętówki wymieszać z serem śmietankowym. Gdy czekolada stygnie, będzie tworzyć kawałki w mieszance napełniającej. Śmietanę ubić do uzyskania średnio sztywnych szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CzekoladaCzekolada
KremKrem
8
Złóż bitą śmietanę do mieszanki napełniającej i rozłóż ją na ostudzonej skórce. Luźno przykryć, włożyć do lodówki i schłodzić przez kilka godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn