Ciasto Czekoladowo-Miętowe

Ciasto Czekoladowo-Miętowe
Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukier puder, syrop kukurydziany, barwnik spożywczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Miętowa Czekolada Wirowa Kora, Mint Chocolate Ganache Swirl Ice Cream, oraz Czekoladowe Ciasto Wirowe.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 163°. tłuszcz i mąka 12-cup karbowany tube ciasto pan, lub spray z pieczenia sprayu z mąką. W małej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż gładkie i puszyste. Ubij w granulowanym cukrze, 1 łyżce mąki, 1 jajku, 1/8 łyżeczki ekstraktu z mięty pieprzowej i 3 krople koloru spożywczego, aż będzie gładka; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Kolor żywnościKolor żywności
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, beat ciasto wymieszać, 1/3 szklanki mąki, 1 szklanka wody, masło i 2 jajka na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać na patelnię. Łyżka twarogu nadzienie na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 44 do 52 minut lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni 15 minut. Obróć patelnię do góry nogami na stojak chłodzący lub płytę żaroodporną; usuń patelnię. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
W rondlu 1-quart, rozgrzać kawałki czekolady i skrócić na małym ogniu, często mieszając, aż do stopienia; odstawić. Do glazury, wymieszać cukier puder, 1/4 łyżeczki ekstraktu z mięty pieprzowej, 1 do 2 kropli barwnika spożywczego, syrop kukurydziany i tyle z 3 do 4 łyżeczek wody, aby gęsta glazura, która może być łatwo skropiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Cukier PuderCukier Puder
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Kolor żywnościKolor żywności
SkracanieSkracanie
GlazuraGlazura
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Mżawka nad ciastem. Natychmiast łyżka stopionej czekolady na glazury W 1/2-calowy szeroki pierścień. Pracując szybko, przeciągnij wykałaczkę przez czekoladę, aby wykonać wiry. Przechowywać w lodówce do czasu serwowania. Przechowywać luźno w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn