Ciasto czekoladowo-migdałowe z musem z białej czekolady
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta czekoladowo-migdałowego z musem z białej czekolady. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, betty Niemiecki ciasto czekoladowe mix, batony do pieczenia czekolady, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Migdałowe Z Musem, Ciasto Z Musem Z Białej Czekolady 2, oraz Ciasto z musem z mango i białą czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 163°. obficie nasmarować i lekko mąkę w kształcie (12-cup) Bundt patelni i dolnej części Bundt wkład tunelu, lub spryskać sprayem do pieczenia z mąką. Łyżka migdałów na dno patelni.
W dużej misce, beat ciasto mix, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Na patelni polać migdałami.
Umieść wkładkę tunelową na środku patelni Bundt.
Piec 38 do 44 minut lub aż wykałaczka włożona w kierunku środka wychodzi czysta. Używając ostrego lub ząbkowanego noża, natychmiast odetnij nadmiar ciasta na górze patelni Bundt i Tunnel insert. Ostrożnie poluzuj wkładkę tunelową; Usuń. Chłodne ciasto na patelni 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego, umieszczając tunel do ciasta od strony dołu. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Dodać pudding mix zgodnie z zaleceniami na polu budyniu -- z wyjątkiem użycia 1 1/2 szklanki mleka. Gdy budyń się zagotuje, zdjąć z ognia. Wymieszać posiekaną białą czekoladę do rozpuszczenia. Wymieszaj ekstrakt z migdałów. Przechowywać w lodówce około 15 minut lub aż mus jest ustawiony. Gdy ciasto jest chłodne, obrócić ciasto i łyżką musu do tunelu.
Umieść ciasto wypełnione bokiem w dół na talerzu.
W razie potrzeby posypać cukrem pudrem. Przechowywany w lodówce.