Ciasto Czekoladowo-Migdałowe
Ciasto czekoladowo-migdałowe wymaga około 10 minut od początku do końca. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1137 kalorii, 12g białka, oraz 63g tłuszczu każdy. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka mleka, pianek, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to No Bake Almond Butter Pie, Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami.
Instrukcje
Roztopić Pianki i batoniki w mleku w podwójnym kotle.
Zdjąć z ognia i ostudzić. Ubij śmietanę na sztywną masę i złóż do schłodzonej mieszaniny.
Wlać do przygotowanej skórki i schłodzić. Tak jak jest, albo z bitą śmietaną.