Ciasto Czekoladowo-Migdałowe

Ciasto Czekoladowo-Migdałowe
Ciasto czekoladowo-migdałowe wymaga około 10 minut od początku do końca. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1137 kalorii, 12g białka, oraz 63g tłuszczu każdy. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka mleka, pianek, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to No Bake Almond Butter Pie, Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami.

Instrukcje

1
Roztopić Pianki i batoniki w mleku w podwójnym kotle.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
BatonikBatonik
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
2
Zdjąć z ognia i ostudzić. Ubij śmietanę na sztywną masę i złóż do schłodzonej mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
3
Dodaj wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
4
Wlać do przygotowanej skórki i schłodzić. Tak jak jest, albo z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn