Ciasto Czekoladowo-Karmelowe
Chocolate Chip Caramel Cake może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki pekan, skracanie, jogurt waniliowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Karmelowe Poke, Ciasto czekoladowo-bananowe z solonym karmelowym lukrem, oraz Chocolate Chip Cake With Chocolate Chip Cookie Dough lukier podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce pokonaj pierwsze pięć składników na niskiej prędkości przez 30 sekund. Beat na medium przez 2 minuty. Wymieszaj czekoladowe chipsy.
Wlać do dobrze nasmarowanego i mącznego 10-in. patelnia z rurką karbowaną.
Piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaka drucianego, aby całkowicie ostygnąć.
Do polewy, połączyć masło i brązowy cukier w rondlu; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Gotować przez 2 minuty. Wymieszać z mlekiem i wanilią. Powrócić do wrzenia; zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
Dodaj cukier cukierniczy; ubijaj na wysokim poziomie przenośnym mikserem przez 30 sekund lub do zgęstnienia.
W kuchence mikrofalowej stopić wióry i skrócić; mieszać do uzyskania gładkości.