Ciasto Czekoladowo-Karmelowe

Ciasto Czekoladowo-Karmelowe
Ciasto czekoladowo-karmelowe wymaga mniej więcej 12 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 976 kalorii, 14g białka, oraz 59G tłuszczu. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Kirbie Cravings ma 60 fanów. Sprawdza się jako deser w rozsądnej cenie. Jeśli masz pod ręką olej, proszek do pieczenia, cukier granulowany i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to One " Ciasto Czekoladowe Kubek, Ciasto Bez Mąki Nutella Pumpkin Mug, oraz Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem karmelu w ponadgabarytowym kubku do kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
2
Ubijać widelcem, aż będzie gładka. Mikrofalówka na wysokości przez 50 sekund. Ciasto powinno zaczynać stać się solidne, ale wciąż nieco płynne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Wyjąć filiżankę z kuchenki mikrofalowej i dodać karmel do środka ciasta. Przesuń go lekko w dół, aby ciasto czekoladowe pokryło karmel, ale nie chcesz go zbyt mocno w dół, ponieważ karmel zatonie podczas gotowania. Gotować przez dodatkowe 40 sekund i sprawdzić, czy ciasto jest gotowe. Jeśli jest nadal lepki, gotować przez dodatkowe 30 sekund. Mój został wykonany w 1 min 45 sekund (całkowity czas gotowania, w tym 50 sekund przed dodaniem sosu karmelowego). Schłodzić przez kilka minut przed podaniem, jeszcze ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia10
Magazyn