Ciasto Czekoladowo-Budyniowe Toffi
Ciasto czekoladowo-toffi Pudding może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać kakao, olej roślinny, kakao i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 46 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sticky Toffi & Chocolate Figi Pudding Cake, Tort Budyniowy Lepki Toffi, oraz Pudding Ryżowy Chocolate 'N' Toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 5 składników połączyć w misce.
Dodaj mleko, olej i wanilię, mieszając tylko do połączenia.
Wlać ciasto do 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Połącz brązowy cukier i 2 łyżki kakao w małej misce; posypać równomiernie ciasto.
Wlać gorącą wodę do ciasta (nie mieszać).
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut.
Wyjąć z piekarnika; posypać bitami toffi.