Ciasto czekoladowo-Budyniowe II

Ciasto czekoladowo-Budyniowe II
Ciasto czekoladowe Budyniowe II to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wiele osób naprawdę lubi ten deser. Jeśli masz kakao w proszku, brązowy cukier, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 524 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Budyniowe, Jedna Patelnia Ciasto Czekoladowe Budyń, oraz Ciasto Czekoladowo-Budyniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W ungreased 9 calowy kwadratowy patelni, wymieszać mąkę, cukier biały, kakao, proszek do pieczenia, i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wymieszaj widelcem mleko, olej i wanilię, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MlekoMleko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Równomiernie rozprowadzić ciasto na patelni (ciasto będzie grube).
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Posypać brązowym cukrem i 1/4 szklanki kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
6
Wlać wrzącą wodę na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
7
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Odstawić 15 minut, a następnie łyżką do deserów lub pokroić w kwadraty. Odwróć każdy kwadrat na talerz deserowy i sos łyżka nad każdą porcją. Top z lodami lub bitą polewą, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
LodyLody
SOSSOS

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn