Ciasto czekoladowo-Budyniowe II
Ciasto czekoladowe Budyniowe II to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wiele osób naprawdę lubi ten deser. Jeśli masz kakao w proszku, brązowy cukier, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 524 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Budyniowe, Jedna Patelnia Ciasto Czekoladowe Budyń, oraz Ciasto Czekoladowo-Budyniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W ungreased 9 calowy kwadratowy patelni, wymieszać mąkę, cukier biały, kakao, proszek do pieczenia, i sól.
Wymieszaj widelcem mleko, olej i wanilię, aż będzie gładka.
Równomiernie rozprowadzić ciasto na patelni (ciasto będzie grube).
Posypać brązowym cukrem i 1/4 szklanki kakao.
Wlać wrzącą wodę na ciasto.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 40 minut.
Odstawić 15 minut, a następnie łyżką do deserów lub pokroić w kwadraty. Odwróć każdy kwadrat na talerz deserowy i sos łyżka nad każdą porcją. Top z lodami lub bitą polewą, w razie potrzeby.