Ciasto czekoladowo-bananowe mrożone z masłem orzechowym
Ciasto czekoladowo-bananowe mrożone z masłem orzechowym wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka bananów, jogurt czekoladowy, kremowe masło orzechowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, oraz Mrożone Czekolada-Zanurzone Masło Orzechowe Banany Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć okruchy krakersów, 1/4 szklanki miodu, i masło orzechowe, dobrze mieszając. Naciśnij mieszaninę do dołu i do góry strony 9-calowej płyty pie.
Połączyć pozostałe 1/4 szklanki miodu i banana w dużej patelni nonstick. Gotować na średnim ogniu 6 minut lub aż mieszanina zgęstnieje, często mieszając. Całkowicie fajne.
Umieść zmiękczony czekoladowy jogurt mrożony o niskiej zawartości tłuszczu w średniej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka. Złożyć mieszaninę bananów do jogurtu. Łyżka mieszaniny do skorupy. Przykryć i zamrozić 4 godziny lub do twardości.
Tuż przed podaniem skropić syropem czekoladowym.