Ciasto czekoladowe z polewą czekoladowo-pomarańczową
Ciasto czekoladowe z polewą czekoladowo-pomarańczową może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 396 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka soli, oleju roślinnego, sody oczyszczonej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowe z polewą czekoladowo-pomarańczową, Zwariowane ciasto czekoladowo-pomarańczowe z lukrem pomarańczowym, oraz Ciasto czekoladowe z łatwym lukrem pomarańczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 9-calową średnicę patelni do ciasta z 2-calowymi bokami z nieprzywierającym sprayem. Przesiać mąkę uniwersalną, cukier, mąkę pełnoziarnistą, kakao w proszku, sodę oczyszczoną i sól do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Pszenna
Kakao W Proszku
Soda Oczyszczona
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Piekarnik
Patelnia
2
Dodaj 3 / 4 szklanki wody, oleju, koncentratu soku, wanilii i octu i ubijaj, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Ocet
Sok
Woda
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Transferbatter na gotową patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Piec ciasto, aż tester włożony docentrum wychodzi czysty, około 35 minut.Fajne ciasto na patelni na stojaku. Starannie pokrojone boki patelni i okazują ciasto na półmisek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
1
Umieść posiekaną słodko-gorzką czekoladę w średniej metalowej misce. Ustaw rondel bowlover z ledwo gotującej się wody.Stale mieszaj, aż czekolada się roztopi i będzie gładka. Ostrożnie przenieść miskę towork powierzchni. Chłodna rozpuszczona czekolada do temperatury pokojowej, mieszając od czasu do czasu, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-o
2
Za pomocą miksera elektrycznego, pokonać "masło" wdużej misce, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
3
Dodać puder, 1 łyżkę koncentratu soku, wanilię i sól; ubić, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Sok
Sól
4
Dodać2 łyżki koncentratu soku; beatuntil mieszane. Ubić w nektarze z agawy, thenchocolate.
Składniki, których będziesz potrzebować
Agawa
Sok
5
Odstawić na 10 minut. Frost top i boki ciasta. DO AHEAD: ciasto może być do 8 godzin do przodu. Przykryć cakedome i przechowywać w temperaturze pokojowej.
6
* Zwana również mąką pełnoziarnistą; dostępna w niektórych supermarketach i w większości sklepów z naturalną żywnością.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Ciasta Pełnoziarnistego
7
** Naturalny słodzik z soczystych roślin sapof agawy; sprzedawany w niektórych supermarketach i sklepach z naturalną żywnością.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodzik Nierafinowany
Agawa
1
Lukier firmy sięszybko, więc rozłożyć go na torcie krótko po tym, jak go zrobić.