Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj Chili Habanero Hellfire. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 3,91 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 597 kalorii, 35g białka, oraz 32G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka papryki anaheim, fasoli chili, granulek bulionu wołowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Spróbuj Habanero Hellfire Chili, Mango Habanero Chicken Chili, oraz SOS Hellfire dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wstawić boczek do dużego garnka do zupy. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Spuścić nadmiar tłuszczu, pozostawiając tyle, aby pokryć dno garnka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Usunąć boczek, osuszyć na papierowych ręcznikach i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Brązowa wołowina i wieprzowina w garnku na średnim ogniu. Gdy mięso jest rumiane, wymieszać paprykę, cebulę, papryki jalapeno, papryki habanero, papryki Anaheim, czosnek, kminek, płatki czerwonej papryki, chili w proszku, bulion, pokruszone pomidory, całe pomidory, piwo, pasta pomidorowa, pasta chile i woda.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
Anaheim Pepper
Pomidory Całe
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Suszony Makaron Rigatoni
Pasta Chili
średnie Ciasto Dyniowe Każda)
Habanero Chili
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
¼ łyżeczki Oregano
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 45 do 60 minut, mieszając od czasu do czasu.
6
Dodaj fasolę i boczek i kontynuuj gotowanie przez kolejne 30 minut.
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Casteller Cava Rosado. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.